https://www.high-endrolex.com/29

FANATIC   |  F2   |  TABOU   |  GAASTRA   |  MAUI SAILS   |  SIMMER   |  VANDAL   |  GAASTRA KITE   |  UNIFIBER   
Nákupní košík

Nakupni kosikCelkem 0 Ks
Cena
0 Kč
Cena 0 €
SkupinyVýrobci
Foiling
- Náhradní díly a příslušenství
» Křídla
Windsurfing
Kitesurfing
SUP
Trapézy
Doplňky a příslušenství
Oblečení


Aktuálně

Stará se o vás

Pavel Šeba
SKYPE: Skype Me
Email: surfcentrum@fanatic.cz




Všeobecné informace




Počasí a webkamery




  HOME » Wing » Křídla
GA-Wings - Wing Křídlo Poison 6.2 Bl./Or./Blue - 2023
 
Kód: 06002
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: GA-Wings

Naše cena: 14 650 Kč s DPH
Běžná cena: 22 700 Kč
Sleva: 8 050 Kč
Naše cena: 598 € s DPH
Běžná cena: 926 €
Sleva: 328 €
ks koupit
 
Odeslat odkaz známému emailem


Tětiva (Chord):2.35
Okno:ano; 1 malé okno na každé straně
Extra Handles:ano
Extra Protection:ano
Rozpětí (Wingspan):3.61
Aspect Ratio:2.2
Handles:2 rigid handles, 30cm / 40cm, 1 LE
Grind Protectors (tip):ano
Velikost:6.2 m²





nafukovací křídlo

POISON WING : ALLROUND PERFORMANCE

Zbrusu nové křídlo posouvá wave a freestyle wingfoiling na novou úroveň. POISON nabízí dokonalý mix rychlosti, kontroly a ovladatelnosti. Nové křídlo přináší spoustu inovací a chytrých konstrukčních detailů, jako je například interchangeable handle system, umožňující snadnou a rychlo výměnu pevných madel za měkká.

Radikálně zalomený design strutu poskytuje dokonalou kontrolu a přímé ovládání, stejně jako ergonomickou pozici paží ve všech podmínkách. Kontrola a agilní ovládání jsou rovněž garantovány změněným rozmístěním panelů, vyšší pevností náběžné hrany a větším napětím vrchlíku.

Samozřejmostí je použití špičkových materiálů, jako je trojitý ripstop materiál na vrchlíku a extrémně pevný DKC Dacron v nejnamáhanějších částech křídla.

POISON dokáže být dokonale neutrální ve vyvlátém stavu, což zlepšuje komfort a ovládání zejména ve vlnách. Obrovský větrný potenciál umožňuje získat z větru dostatek energie pro snadné rotace při freestyle tricích.

Pokud hledáte křídlo s maximálním výkonem, velkou škálou použití ve všech podmínkách, s přímým ovládáním a dokonalou kontrolou, je GA POISON pro vás tím pravým produktem.

Vybavení:

  • Wing / křídlo
  • 2 osazená pevná madla (riggid handles)
  • LE Soft handle - měkké madlo na náběžné hraně
  • Leash
  • Sada na opravy (samolepící dacron, 2x rippstop canopy na záplaty, 2x lepení bladderu)
  • Přepravní batoh

Postup pro nafukování:

  1.  Neprve se nafukuje LE bladder (doporučený tlak 8 PSI pro měkký jízdní pocit a manévry a až 10 PSI pro tuhost a výkon). Fouká se při zavřeném ventilu (středový čep více vysunutý), pumpa tlakem ventil přefoukne.
  2. Pak se nafukuje Strut bladder (doporučený tlak 8 PSI pro měkký jízdní pocit a manévry a až 10 PSI pro tuhost a výkon) Fouká se při zavřeném ventilu (středový čep více vysunutý), pumpa tlakem ventil přefoukne.
  3. Postup při vyfukování je přesně opačný, tedy nejprve strut a teprve poté LE. Vyfouknutí se provede stlačením středového čepu ventilu a jeho aretací (pootočením) v otevřené poloze.

Detaily:

  • INTERCHANGEABLE HANDLE SYSTEM: Snadná výměna pevných madel za měkké řidící  popruhy pro snadné přizpůsobení křídla požadavkům jezce.
  • DOUBLE LAYER LE CONSTRUCTION: Druhá vrstva Dacronu ve středu náběžné hrany zvyšuje tuhost a pevnost křídla, což se pozitivně projevuje na přímém ovládání.
  • ANGLED STRUT DESIGN: Nově tvarovaný profil příšného strutu díky zalomení poskytuje perfektní mix výkomu a kontroly a zlepšuje ergonomii ovládání ve všech podmínkách.
  • NEW PANEL LAYOUT: Aktualizované rozmístění panelů a zvýšené napětí vrchlíku zlepšuje kontrolu a přímost ovládání.
  • MINIMALIST WINDOW DESIGN: Malá okna z UV rezistentního TPU monofilmu na obou stranách nabízí perfektní viditelnost a současně odolnost
  • DACRON FROM DIMENSION POLYANT: Špičkový Dacron od předního světového výrobce kombinuje nízkou váhu a vysokou pevnost. 
  • KEVLAR ABRASION PROTECTION: Kevlarové výztuhy náběžné hrany zvyšují tuhost a odolnost konstrukce a prodlužují životnost křídla.
  • BLADDER FIXATION: Bladdery jsou uvnitř náběžné hrany upevněny, což minimalizujuje riziku přetočení a poškození
  • SEPARATE AIR CELL CONSTRUCTION: Dvě oddělené nafukovací komory umožňují dokonale vyladit křídlo nafouknutím strutu a náběžné hrany rozdílným tlakem.

Video:

Materiály a konstrukční řešení:

DACRON FROM DIMENSION POLYANT

DACRON FROM DIMENSION POLYANT

Špičkový Dacron on předního světového výrobce dělá náběžnou hranu a kostru křídla extra tuhou, pevnou a odolnou.
 

Impregnovaný (voděodolný) polyesterový Dacron s polyuretanovým zátěrem poskytuje maximální rozměrovou stabiltu pro minimální absorbci vody při současně nízké váze, což umožňuje křídlu generovat konzistentní výkon po  celou dlouhou dobu životnosti.

TRIPLE RIPSTOP CANOPY

TRIPLE RIPSTOP CANOPY

Extrémně pevný Triple ripstop materiál použitý pro konstrukci vrchlíku GA křídel poskytuje vysokou míru odolnosti vůči roztržení i v nejnáročnějších podmínkách, zároveň má minimální absorbci vody. Díky tomu poskytují křídla GA dokonalý mix stability a nízké hmotnosti, což rezultuje ve skvělé letové vlastnosti.

SPEEDPUMP

KEVLAR ABRASION PROTECTION

Kevlarové výztuhy na náběžné hraně a ráhnové vzpěře chrání nejvíce namáhané části křídla.
 
 

SPEEDPUMP

Nové ventily s obdobnou konstrukcí jako jsou ventily u SUP plováků umožňují snadné nafouknutí i vyfukování. Lehká a odolná konstrukce je zárukou dokonalé funkčnosti a dlouhé životnosti. Oddělená konstrukce hlavního bladderu náběžné hrany a řídícího strutu umožňuje vyladit křídlo pomocí odlišného tlaku.

Samotné ventily jsou chráněny plastovým kloboučkem, který je z vnější strany ještě překryt speciálním měkkým protectorem.

ONE-PUMP VALVE AND EXTRA DEFLATION VALVE

DOUBLE LAYER LE CONSTRUCTION

Druhá vrstva Dacronu ve středu náběžné hrany zvyšuje tuhost a pevnost křídla, což se pozitivně projevuje na přímém ovládání.

PEVNÁ ŘÍDÍCÍ MADLA S MOŽNOSTÍ VÝMĚNY ZA SOFT MADLA

Křídlo je z výroby osazenou dvojicí lehkých a pevných řídících madel (součástí dodávky), která je v případě potřeby možné snadno vyměnit za měkké řídící popruhy (soft handles), které lze dokoupit jako příslušenství.

INTEGRATED HANDLE LOCKS

Integrované patky pro osazení pevných (riggid) madel i měkkých popruhů (soft handles).

 

LE SOFT HANDLE

Měkké integrované madlo na náběžné hraně pro snadný chyt při manévrech. Díky vnitřní výztuze drží tvar za všech okolností.

MINI BATTENS

Integrované lehké mini spíry zlepšují stabilitu odtokové hrany a minimalizují třepotání zadního lemu.

COMPACT BAG

Kompaktní a lehký bag pro snadný transport křídla zabírá minimum prostoru. Součástí jsou popruhy na záda a na zip uzavíratelný kompartment pro drobné příslušenství.







© 2011 - 2024 Surfcentrum Všechna práva vyhrazena    ||    WebDesign, e-SHOP & hosting by 1K Design! Reklamní předměty
Reklamní plachty Reklamní propisky, reklamní tužky Zboží pro domov Partneři