FANATIC   |  F2   |  TABOU   |  GAASTRA   |  MAUI SAILS   |  SIMMER   |  VANDAL   |  GAASTRA KITE   |  UNIFIBER   
imgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimg
Akce týdne


Aktuálně

Stará se o vás

Pavel Šeba
SKYPE: Skype Me
Email: surfcentrum@fanatic.cz




Všeobecné informace




Počasí a webkamery




 Gaastra kites 2012!

Letos uplynulo již 10 let od doby, kdy Gaastra uvedla na trh své první kity. Od té doby se mnohé změnilo. Gaastra postavila svoji vlastní továrnu na výrobu kitů a plachet a má tak plně pod kontrolou celý výrobní proces.

Každý krok od návrhu nových draků, přes výrobu prvních prototypů a nekonečné testování je podroben dokonalé kontrole. Není to snadný proces ale jen takový je zárukou dokonalých a funčních produktů.

A jaké že novinky přichystal hlavní kite sesignér Gaastry, Urs Hungerbuhler pro nadcházející sezónu 2012? Můžeme se těšit na zcela nové modely osvědčených kitů Hatch a Jekyll, lepší letové vlastnosti, atraktivní vzhled a kompletně nový bar.

HATCH

Gaastra Hatch 2012

Druhá generace SLE kitu HATCH 2 vás doslova ohromí svými vlastnostmi. Vysoký výkon je kombinován s perfektní ovladatelností a kontrolou ve všech typech větrných podmínek.  Nezáleží na tom, zda jste začátečník či profesionál, HATCH 2 je výborný nástroj, který vám poskytne nekonečnou zábavu na vodě.  HATCH je při letu o trochu pomalejší než JEKYLL a máte tak na všechno více času. Oceníte také vyváženou letovou charakteristiku a vysokou míru bezpečnosti za všech okolností. Kite je snadno nastavitelný a při letu působí příjemně živým dojmem.

Inovativní RNEH profil zajišťuje perfektní mix výkonu a ovladatelnosti. Díky použití tohoto profilu je kite dostatečně rychlý a výkonný, nabízí velký vztlak a téměř neomezený hangtime. HATCH má minimální odpor ve vzduchu a nemá tendenci přepadávat dozadu. 

Hatch in action

Na koncích je použit osvědčený NACA 0018 profil, který zajišťuje excelentní rychlost při obratech a precisní řízení draka.

Vrchlík je podporován Logic V bridle systémem, který zlepšuje celkovou ovladatelnost a stabilitu. HATCH  generuje střední tah na baru, má velmi přímé ovládání a rychle reaguje na podněty jezdce.  U nového modelu byl vylepšen depower a schopnost odstartovat z vody, takže jej mohou bez obav používat všichni jezdci, bez ohledu na jízdní styl či úroveň schopností. Kite, může být zcela vyvlát během vteřiny a je také snadné dostat jej zpět do tahu.

Gaastra Hatch 2012

Konstrukce s pěti struty je velmi stabilní a pevná. Díky pečlivě zvoleným materiálům obstojí i při tom největším zatížení. Full Dacron Frame překrývá celý vrchlík draka a poskytuje výborný poměr mezi vysokou pevností a nízkou váhou.

Hatch in action

Díky několika možnostem uchycení řídících šňůr si můžete kite snadno uzpůsobit dle své chutě. Při umístění šňůr více dozadu je kite pomalejší a zvyšuje se tah na baru. Naopak při umístění vpředu je tah na baru menší a kite lépe zrychluje.

Díky použití velmi kvalitní speedpumpy je nafukování a vyfukování draka otázkou pár vteřin a minimálního úsilí.

Hatch - vlastnosti

Gaastra Hatch 2 je rychlý a docela výkonný drak takže uspokojí i potřeby extrémních jezdců, ale zároveň je také snadno uvladatelný a user friendly, takže jej mohou skvěle používat i úplní začátečníci. Umožňuje jak běžnou jízdu, tak i náročnější triky.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                 

Kite   Velikost Cena vč. DPH
Gaastra kite 2012 Hatch 3 11 900 Kč
Gaastra kite 2012 Hatch 5 13 500 Kč
Gaastra kite 2012 Hatch 7 15 250 Kč
Gaastra kite 2012 Hatch 9 16 750 Kč
Gaastra kite 2012 Hatch 11 17 750 Kč
Gaastra kite 2012 Hatch 13 18 950 Kč
Gaastra kite 2012 Air Pump   690 Kč
Gaastra kite 2012 Bar System X 4 line komplet vč. šňůr 6 950 Kč

JEKYLL

Gaastra Jekyll 2012

JEKYLL 5 je výkonný, rychlý a přesný kite, špičková létající mašina určená pro zkušené jezdce a experty.  Jde o jeden z nejúčinnějších race / waveriding kitů současnosti.

K dosáhnutí top výkonu je ve světě kiteboardingu nutný talent a také patřičně kvalitní vybavení. Pro jezdci požadují a potřebují hi-end kity a boardy pro závody světové úrovně.  Nový Gaastra kite JEKYLL 5 byl navržen specificky pro tyto účely. 

Jekyll  in action

Ačkoli je JEKYLL kite určený pro zkušené jezdce, mohou jej bez obav používat i méně zkušení kitesurfeři.

Nový ANMP profil zajišťuje výjimečný aerodynamický výkon. Kite okamžitě akceleruje, dosahuje ve velmi krátké době topspeed a přitom je stále snadno řiditelný a lehce ovladatelný.

Na koncích je použit osvědčený NACA 0018 profil, který zajišťuje excelentní rychlost při obratech a precisní řízení draka. Jekyll je velmi rychlý při obratech a působí velmi dynamicky. Menší tah na baru kombinovaný s přímým pocitem při řízení a skvělou odezvou umožňuje jezdci ovládat kite s minimálním úsilím.

Gaastra Jekyll 2012

Vrchlík je podporován Logic V bridle systémem, který zlepšuje celkovou ovladatelnost a stabilitu. Konstrukce s pěti struty je velmi stabilní a pevná. Díky pečlivě zvoleným materiálům obstojí i při tom největším zatížení. Full Dacron Frame překrývá celý vrchlík draka a poskytuje výborný poměr mezi vysokou pevností a nízkou váhou.

Díky několika možnostem uchycení řídících šňůr si můžete kite snadno uzpůsobit dle své chutě. Při umístění šňůr více dozadu je kite pomalejší a zvyšuje se tah na baru. Naopak při umístění vpředu je tah na baru menší a kite lépe zrychluje.

Jekyll  in action

Díky použití velmi kvalitní speedpumpy je nafukování a vyfukování draka otázkou pár vteřin a minimálního úsilí.

Gaastra Jekyll - vlastnosti

Jekyll výborně létá a je velmi stabilní. Ve vzduchu má minimální odpor bez tendence přepadat dozadu. Předností je výborná stoupavost, snadný start z vody a obrovský rozsah depoweru. Kite je perfektní jak pro použití ve vlnách, tak i na hladké vodě.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                     

Kite   Velikost Cena vč. DPH
Gaastra kite 2012 Jekyll 5 13 750 Kč
Gaastra kite 2012 Jekyll 7 15 950 Kč
Gaastra kite 2012 Jekyll 8 16 500 Kč
Gaastra kite 2012 Jekyll 9 16 750 Kč
Gaastra kite 2012 Jekyll 10,5 17 250 Kč
Gaastra kite 2012 Jekyll 12 18 500 Kč
Gaastra kite 2012 Jekyll 14 19 750 Kč
Gaastra kite 2012 Jekyll 16,5 21 750 Kč
Gaastra kite 2012 Air Pump   690 Kč
Gaastra kite 2012 Bar System X 4 line komplet vč. šňůr 6 950 Kč

BAR SYSTEM 2012

Gaastra bar system 2012

Zcela nový Var Systém X byl vyvinut pro maximální zábavu  na vodě  a přitom nekompromisní bezpečnost jezdce. Celý Gaastra kite tým nový bar více než rok testoval a každý detail podrobil až mikroskopickému zkoumání. Výsledkem je technicky propracovaný a perfektně fungující systém v atraktivním a dobře vypadajícím hávu.

Gaastra Bar 2012

ERGONOMIE

Bar System X přináší ergonomický design a zajišťuje nejlepší možné spojení s drakem. Optimalizovaný průměr baru a nový dezén gripu zajišťují co možná nejkomfortnější ovládání. Díky tomu je řízení velmi přesné a pohodlné, s perfektním přenosem síly na kite.

BEZPEČNOST

Zázrak technologie – magnetické GR. Geniální a přitom překvapivě jednoduché řešení. Propracovaný mechanizmus bez jakýchkoli pohyblivých součástí umožní okamžité uvolnění v případě potřeby. Magnety zaručují, že je QR systém uzavřený a zabraňují náhodnému uvolnění. Zároveň je však potřeba minimální síla k uvolnění mechanismu v případě potřeby. Velmi jednoduché a rychlé je také opětovné složení a uzavření QR mechanismu. 

Gaastra bar - detaily

FUNKČNOST

Standardní setup baru umožňuje použití se všemi kity Gaastra a také s většinou ostatních značek na trhu. Bar je využitelný jak pro 4 šňůrový, tak pro 5 šňůrový setupKombinace nastavitelné šířky baru s prodlužovacími nástavci umožňuje použití téměř s jakýmkoli kitem na trhu. Bar zajišťuje perfektní výkon jak při použití s velkým kitem ve slabém větru, tak s malým drakem do pořádného nářezu. Díky novým Shift nástavcům je snadné uzpůsobit rozsah depoweru podle potřeb jezdce.

  • Nastavitelné koncovky baru umožňují nastavit šířku na 46 nebo 52 cm.
  • Nerezová středová vložka redukuje tření na šňůrách na minimum
  • Oddělovač ve střední části udržuje šňůry seřazené
  • Horizontální design a tvar baru je optimalizován pro perfektní a přesné řízení
  • Perfektně zvolené materiály zaručují dokonalou funkčnost a dlouhou životnost
  • Vtlačovaný vzor na gripu zaručuje pohodlí a zabraňuje klouzání
  • Extra měkké gumové polstrování na koncích omezuje riziko zranění
  • Upevňovací elastické smyčky jsou schovány a nepřekáží tak při jízdě
  • Kompaktní design a větší chicken loop smyčka pro vyšší jízdní komfort.
  • Použití magnetů – žádné mechanické součásti
  • Snadno očistitelná žebra
  • Velmi snadné rozebrání a složení.
  • Nový systém nastavení depoweru.  (pouze zvolíte rozsah, který vám vyhovuje)
  • Velmi kontrastní černo-bílá grafika.
  • 21+3 m dlouhé řídící šňůry.
  • Standardní bar setup: (full power = stejná délka všech šňůr) funkční pro všechny modely Gaastra kitů i pro většinu ostatních značek.
  • Auto Swivel funkce.
  • Okamžité ukončení letu při uvolnění QR smyčky
  • Snadná změna nastavení pro 4 šnůry, či 5 šňůr setup
  • Špičkové Eurocord® šňůry for best performance and low stretch
  • FSE® Globe 3000 Depower / Dyneema® SK75 Kern



© 2011 - 2024 Surfcentrum Všechna práva vyhrazena    ||    WebDesign, e-SHOP & hosting by 1K Design! Reklamní předměty
Reklamní plachty Reklamní propisky, reklamní tužky Zboží pro domov Partneři