https://www.high-endrolex.com/29

FANATIC   |  F2   |  TABOU   |  GAASTRA   |  MAUI SAILS   |  SIMMER   |  VANDAL   |  GAASTRA KITE   |  UNIFIBER   
imgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimg
Akce týdne


Aktuálně

Stará se o vás

Pavel Šeba
SKYPE: Skype Me
Email: surfcentrum@fanatic.cz




Všeobecné informace




Počasí a webkamery




 MT team – 9 bft na Zicksee

Na první „prodlouženej“ víkend jsme hledali, kam bychom vyrazili. Většina kámošů odjela na Nové Mlýny, kde bychom ale s bráchou byli asi zbytečný, velikosti plachet máme od 3.6 do 4.4 která je naše největší.

Předpověd na Zicksee během týdne vypadal všelijak, stále se měnila, ale když jsme v pátek koukli na místního Aladina, bylo jasný, že víkend vyjde parádně. Trošku nás odradilo počasí v sobotu, i když větrné podmínky hlásili ideální na freestyle, tak jsme zůstali doma kvůli nízké teplotě vzduchu a vyrazili jsme až na neděli.

Dle místní předpovědi bylo jasný, že to bude vařit. Po příjezdu k vodě se to potvrdilo. Navíc slunce, takže parádní den. Michal jezdil Gaastru IQ 4.0 a 80 l freestylewave Tabou Pocket, Tomáš Gaastru IQ 3.6 a 89 freestyle Fanatic Skate. První polovinu dne ukazoval měřák 9 bft, takže docela nášup.

Občas se povedlo ustát triky ve fullspeedu, kdy jsme byli totálně přeplachtěný, ale také padaly slušný kreše, těch bylo po pravdě mnohem víc. Odpoledne vítr trochu ubral, takže už jsme nebyli tak nahulený a připomínalo mi to občasné podmínky na Karpathosu, kde často jezdíme tyto kombinace cajků, takže nám to v podstatě vyhovovalo.

Pravda je že z 90% jsme byli stále přeplachtění, ale vítr už nám dovoloval trénovat , a pocit z ustátý fullspeed Flaky, kdy vás to skoro samo kope na double, je parádní. Michal opět drtil Shaky, a některé byly opravdu ve slušné výšce. Že je blázen jsem si říkal v momentu, když proti mně jel „overpowered“ , malinko stoupal proti větru, najednou prohoz na Culo, a vrtule…sice se vykrešoval, ale bodů za styl ode mě dostal plný počet. :-) Ke konci dne, kdy jsem měl na 3.6 ideální vitr, jsem vyzkoušel pár pokusů na Ponch, ale vždy chyběl kousek k tomu je ustát.

Z vody jsme vylezli po 18 hodině, zabalili a vyrazili domu. Den to byl parádní, navíc jsme tam konečně nejezdili sami, na vodě slušná účast včetně kámošů  Jindry s Terkou Pauderů (budoucí Drahošů)  :-)

Teď už zbývá jen měsíc do odjezdu na Karpathos, kam vyrážim 7. června, Michal přilítá 11. července a na konci srpna jedeme společně domu. Do té doby snad ještě nějaký ten vítr na Zicksee chytnem.

Za MT team, Tom




© 2011 - 2024 Surfcentrum Všechna práva vyhrazena    ||    WebDesign, e-SHOP & hosting by 1K Design! Reklamní předměty
Reklamní plachty Reklamní propisky, reklamní tužky Zboží pro domov Partneři