FANATIC   |  F2   |  TABOU   |  GAASTRA   |  MAUI SAILS   |  SIMMER   |  VANDAL   |  GAASTRA KITE   |  UNIFIBER   
imgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimg
Akce týdne


Aktuálně

Stará se o vás

Pavel Šeba
SKYPE: Skype Me
Email: surfcentrum@fanatic.cz




Všeobecné informace




Počasí a webkamery




 PWA Wave Kia Cold Hawaii - 2. místo pro Victora Fernandeze

Jezdcům týmu Fanatic se skvěle dařilo na uplynulém klání nejlepších světových wavesurferů v rámci Světového poháru PWA v dánském Klitmølleru, když Victor Fernandez obsadil 2. místo, Klaas Voget skončil 5. a Alessio Stillrich se umístil na 2. místě v Super Session.

Victor v úvodní Single eliminaci vypadl v semifinále s Philipem Kosterem a v malém finále pak zvítězil nad Jaegerem Stonem. Podobně jako při všech letošních závodech pak zářil v double eliminaci, kde postupně vyřadil Jaegera Stonea a Marcilio Brownea. Proti Stoneovi přitom zaznamenal nejvyšší bodové hodnocení v celé soutěži, díky kombinaci úžasných double loopů a radikální jízdě ve vlně. Nestačil tak na jediného muže - v Dánsku nepřemožitelného Philipa Kostera.

Po závodech spokojený Victor prohlásil:

"Jsem velmi šťastný, že se mi podařilo projít skrze dvojitou eliminaci. Dostat se do dalšího finále v Klitmølleu je úžasné i proto, že to bylo tak těžké. Byl jsem dobře připraven a také mé windsurfingové vybavení fungovalo skvěle. V single eliminaci jsem používal sériový 77 l Fanatic Quad a 4,5 m plachtu, ve zbytku soutěže pak prototyp nového modelu Stubby 94 l, který by měl být na trhu v příštím roce a plachty 4,7  a ve finále, kde vítr trochu povadl pak 5,0.

Mám stále šanci na celkový titul a budu o něj bojovat až do konce. jsem rád, že jsem i letos vehře o celkové prvenství ve Světovém poháru, uvidíme jak to dopadne. Gratuluji Philipovi a Marciliovi a těším se, že se sem příští rok vrátím."

Victor i Philip mají nyní stejně bodů, jedno vítězství navíc v tuto chvíli posouvá na 1. místo Philipa Kostera. Velmi tak bude záležet hned na příštím závodě na německém ostrově Sylt.

V rámci závodů se poslední den uskutečnila i tzv. Super Session - 3 kvalifikační rozjížďky, kde postupoval jen vítěz +1 lucky loser - nejlépe hodnocený jezdec na 2. místě. Mladý jezdec Fanatic teamu Alessio Stillrich obsadil vynikající 2. místo.

Výsledky Klitmøller Cold Hawaii PWA Wave 2015

1st Philip Köster
2nd Victor Fernández (Fanatic)
3rd Marcilio Browne
4th Jaeger Stone
5th Klaas Voget (Fanatic / Simmer)

Fotografie - Fanatic / John Carter PWA




© 2011 - 2024 Surfcentrum Všechna práva vyhrazena    ||    WebDesign, e-SHOP & hosting by 1K Design! Reklamní předměty
Reklamní plachty Reklamní propisky, reklamní tužky Zboží pro domov Partneři