FANATIC   |  F2   |  TABOU   |  GAASTRA   |  MAUI SAILS   |  SIMMER   |  VANDAL   |  GAASTRA KITE   |  UNIFIBER   
imgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimg
Akce týdne


Aktuálně

Stará se o vás

Pavel Šeba
SKYPE: Skype Me
Email: surfcentrum@fanatic.cz




Všeobecné informace




Počasí a webkamery




 Tereza Pauderová

Jedna z mála českých freestylistek a nekorunovaná miss windsurfing ČR :-)

Jméno: Tereza Pauderová

Přezdívka: „Terry“

Rok a místo narození: 1986 Česká Lípa

Jak ses dostal k windsurfingu/kiteboardingu:  Díky taťkovi, který sám jezdil a závodil a i nadále mě ve windsurfingu podporuje, za což jsem mu nesmírně vděčná. 

Disciplína: Snažím se být všestranná, umět jezdit ve všech podmínkách a vždy si držet svůj styl, jezdit radikálně a „čistě“. Freeride s prvky freestyle a wave, řekla bych.

Oblíbený spot: Jednoznačně Karpathos :-)

Home spot: Máchovo Jezero

Oblíbená kombinace hraček: Malý wave plováček kolem 60 litrů a 3.6 Gaastra IQ . Ráda jezdím v hodně silném větru… Na freestyle pak Tabou Twister 90 litrů a Gaastra Pure. 

Oblíbený manévr: Bodydrag, spock a vysoké jumpy na vlnách.

Nejlepší den na vodě v mém životě: Pamatuji si pár hodně silných momentů, ale mám-li říct jeden jediný … Karpathos 2007, cca sedmá večerní, nekonečný trénink volcanů u břehu. Najednou jsem jednoho ustála, ani nevím jak, lidi na pláži se zvedli a nadšeně tleskali. To bylo hodně silné…  :-)

Cíle: Mým cílem je užívat si windsurfing naplno, se všemi krásami, které k němu patří, ať už je to cestování, relax, fyzický trénink atd…  Posouvat se stále kupředu :-)

Slogan nebo motto vyjadřující vztah k windsurfingu/kiteboardingu: „Dělej vše tak, jak nejlépe dovedeš“ a „Užívej naplno přítomný okamžik“.  Tímto se řídím nejen ve windsurfingu. 

Další záliby a koníčky: Kynologie a chovatelství (mám vlastní chovnou stanici „Terrystaff“), focení, četba a vzdělávání, sport (lyže, brusle, fitness,…), welness, výlety, příroda, návštěvy nových restaurací a jídlo a pití obecně.

Oblíbené jídlo a pití: Maso, sýry, saláty… K snídani míchaná vajíčka, které připravuje Jindra JNa pití mám nejraději čistou minerálku. A nepohrdnu dobrou kávičkou. Tvrdý alkohol nepiji nikdy, občas si dám bílé víno nebo dobře vychlazené pivo. :-)

Oblíbená hudba: Ráda chodím na koncerty Třech Sester, v autě si poslechu mix všeho možného od Ivy Frühlingové,přes Rihannu až po 50 Centa a doma mám ráda chill out, reggae, jazzík a tak, prostě pohodu a hudbu, která naladí… :-)

Co mne zaujme na chlapovi: Když si věří, je sám sebou, zná svou cenu a na nic si nehraje. Musí mít úroveň a chovat se tak, abych se za něj nemusela stydět. :-)




© 2011 - 2024 Surfcentrum Všechna práva vyhrazena    ||    WebDesign, e-SHOP & hosting by 1K Design! Reklamní předměty
Reklamní plachty Reklamní propisky, reklamní tužky Zboží pro domov Partneři