FANATIC   |  F2   |  TABOU   |  GAASTRA   |  MAUI SAILS   |  SIMMER   |  VANDAL   |  GAASTRA KITE   |  UNIFIBER   
Nákupní košík

Nakupni kosikCelkem 0 Ks
Cena
0 Kč
Cena 0 €
Foiling
Windsurfing
Kitesurfing
SUP
Trapézy
Doplňky a příslušenství
- Power box
- Tuttle box
- Deep tuttle box
- Multiconic box
- US box
- Slot box
- Trim box
- Kite
- SUP
Oblečení


Aktuálně

Stará se o vás

Pavel Šeba
SKYPE: Skype Me
Email: surfcentrum@fanatic.cz




Všeobecné informace




Počasí a webkamery




 Tabou

Poměrně mladá ale velmi dynamicky se rozvíjející značka za jejímž vznikem i úspěchy stojí spojení výborného board designéra z Francie Fabiena Vollenwaidera a bývalého profesionálního jezdce PWA Knuta Budiga. Ve velmi krátké době se jim podařilo vybudovat značku, která sklízí úspěchy jak na poli sportovním, tak i obchodním.

Tabou logoK mistrovským kouskům Fabiana Vollenwaidera  lze počítat bestseller v podobě neskutečně populární řady boardů freemove plováků 3S která si získala velkou oblibu u surferů všech stylů bez rozdílu věku , či wave speciály DaCurve a Pocket. V poslední době sklízí velké úspěchy i slalomové boardy Manta.

Tabou se pod vedením bývalého mistra světa Matta Pritcharda podařilo vybudovat úspěšný závodní tým který hraje významnou roli ve všech kategoriích i disciplínách.Tým ve kterém lze najít taková esa Světového poháru jakými jsou Tonky Frans, nejuniverzálnější jezdec současnosti a mistr světa ve formulích Ross Williams, dále Thomas Traversa, Alex Mussolini, bratři Moussilmani, Dario Ojeda nebo Cedric Bordes i „mladé pušky“ jako Jamie Hancock či Davy Scheffers. V ženské části týmu pak dominuje čerstvá vítězka Světového poháru ve slalomu Valérie Arrighatti – Ghibaudo.

Díky kombinaci jejich umu, píle a talentu se schopnostmi a pracovitosti šéfkonstruktéra Fabiana Vollenwaidera se značka Tabou umístila celkově druhá v hodnocení Poháru konstruktérů 2012.

tabou 2013 in Action

Tabou svojí neotřelou a svěží grafikou oslovuje zejména mladou generaci, díky špičkovým jízdním vlastnostem má však co nabídnout i zkušeným pardálům. Výhodou na našem trhu je i poměrně agresivní cenová politika, která v reálu umožňuje surferům si pořídit špičkový board s výbornou technologií a použitými materiály za ceny, kde konkurence často nabízí jen základní modely.

Tabou nabízí širokou a ucelenou řadu windsurfingových surfových i SUP boardů, ze které si vybere každý jezdec bez ohledu na to, jaký styl vyznává, kolik je mu let, či jak je naditá jeho peněženka.

Vždy máte záruku, že za své peníze dostanete výbornou kvalitu a skvělé užitné vlastnosti!

Proukty značky Tabou si můžete zakoupit v našem eshopu.

Domovské stránky značky: http://www.tabou-boards.com




© 2011 - 2024 Surfcentrum Všechna práva vyhrazena    ||    WebDesign, e-SHOP & hosting by 1K Design! Reklamní předměty
Reklamní plachty Reklamní propisky, reklamní tužky Zboží pro domov Partneři