FANATIC   |  F2   |  TABOU   |  GAASTRA   |  MAUI SAILS   |  SIMMER   |  VANDAL   |  GAASTRA KITE   |  UNIFIBER   
imgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimg
Akce týdne


Aktuálně

Stará se o vás

Pavel Šeba
SKYPE: Skype Me
Email: surfcentrum@fanatic.cz




Všeobecné informace




Počasí a webkamery




 Fanatic

Značka s bohatou více než 30 let dlouhou tradicí. Značka byla založena v roce 1981 majitelem velkého průmyslového koncernu Udo Schutzem. Značka, která si získala obrovskou popularitu díky perfektnímu spojení dokonalé funkčnosti, skvělých jízdních vlastností boardů a atraktivním designovém provedení svých výrobků.

Fanatic logoFanatic nabízí kompletní škálu boardů pro surfové vodní sporty. Dominantní pozici má na trhu s windsurfingovými boardy, ale boduje i u klasických surfboardů či v novém a dynamicky se rozvíjejícím SUP sportu.

Velkou devizou značky je shaper Sebastian Wenzel. Bývalý úspěšný jezdec Světového poháru, zkušený konstruktér všech možných typů boardů, muž, který jako první začal používat počítačové CAD systémy  a NC stroje k navrhování boardů a výrobě prototypů.

Díky svým zkušenostem, ochotě naslouchat novým podnětům a nápadům a schopnosti aplikovat je v praxi je Sebastian bezesporu nejúspěšnějším board designerem historie. Svědčí o tom nejen obrovská obliba boardů značky Fanatic, bezpočet vítězství v testech renomovaných tištěných i online magazínů, ale také úspěchy značky Fanatic na poli závodního windsurfingu.

V roce 2010 Fanatic vyhrál 2 ze 3 titulů ve Světovém poháru PWA. Victor Fernandez dominoval ve waveridingu, Gollito Estredo získal svůj 4. titul ve freestyle. V ženské kategorii obsadila Yoli de Brendt 2. místo. Na to navázaly další skvělé úspěchy v dalších letech. Victor Fernandez patří dál k naprosté špičce ve vlnách a Gollito je se svými celkem již 5 tituly nejúspěšnějším freestylerem historie.

Nejlepší jezdci vyžadují nejlepší produkty! Proč byste se vy měli spokojit s něčím horším?

Fanatic, jako jeden z největších výrobců, si na rozdíl od mnoha menších značek, které jen kopírují úspěšné,  může dovolit hradit i nákladný vývoj, přicházet s novými materiály, technologiemi, nápady… Dalo by se říci, že již mnoho let udává směr, kterým se ostatní ubírají.

Vzpomeňme namátkou první použití sendvičového materiálu ve tvaru včelí plástve s názvem Nomex Honeycomb, výbornou kombinaci carbon-kevlarové tkaniny, použití unikátního materiálu Textreme či nejnověji využití korku či posledního hi-tech hitu s názvem Inegra.

Fanatic 2013 in Action

Fanatic ve svém programu myslí na všechny surfery, takže nabízí produkty a technologie určená jak pro začátečníky, běžné surfery, ale i pro fajnšmekry a profesionály. Na rozdíl od některé „konkurence“ si zde ovšem zákazník může být jistý, že označení TE (Team Edition) či LTD (Limited Edition) skrývá opravdu ty nejlepší dostupné materiály a technologie.

Takže až budete srovnávat ceny, srovnávejte srovnatelné. Bohužel, někteří menší výrobci ve snaze vyrovnat se těm špičkovým pouze přidají písmena TE či LTD na své průměrné či dokonce podprůměrné výrobky a věří, že tím zákazníky oklamou. Nekoukejte tedy jen na podbízivou grafiku a nic neříkající označení.  Ptejte se co je uvnitř!

Fanatic je vždy opravdovou zárukou špičkové kvality!

Produkty značky Fanatic si můžete zakoupit v našem eshopu.

Domovské stránky značky: www.fanatic.com




© 2011 - 2024 Surfcentrum Všechna práva vyhrazena    ||    WebDesign, e-SHOP & hosting by 1K Design! Reklamní předměty
Reklamní plachty Reklamní propisky, reklamní tužky Zboží pro domov Partneři